375 (44) 791-19-03
375 (232) 98-42-00
У карчме мы былi
справы нас не клапацiлi... ©
Стары Ольса

Постная кухня


  • Салата Бабіна Лета з гарбузовым алеям

    Выход: 230/5

    Цена: 5 р. 20 к. (52 000)

  • Апенькі з цыбуляй

    (Маринованные опята с лучком)

    Выход: 150/50/5

    Цена: 8р. 40 к. (84 000)

  • Боршч з фасоляй посны

    Выход: 500

    Цена: 3 р. 00 к. (30 000)

  • Пахлёбка сачавічная (чечевица)

    Выход: 500

    Цена: 4 р. 30 к. (43 000)

  • Крупеня грыбная

    Выход: 350

    Цена: 6 р. 00 к. (60 000)

  • Уха Растоўская

    Выход: 500

    Цена: 8 р. 00 к. (80 000)

  • Ласось прыпушчаны з брокалі

    Выход: 250/150/75/15

    Цена: 28 р. 20 к. (282 000)

  • Поснае жаркое з печанай бульбай

    Выход: 150/150

    Цена: 7 р. 10 к. (71 000)

  • Капуста квашаная з журавiнамi

    Выход: 250

    Цена: 2 р. 90 к. (29 000)

  • Грэцкая каша з баравікамі

    Выход: 220

    Цена: 8 р. 20 к. (82 000)

  • Бульба смажаная з цыбуляй

    Выход: 225

    Цена: 2 р. 00 к. (20 000)

  • Дранікі з грыбамі

    Выход: 250

    Цена: 5 р. 90 к. (59 000)

  • Салата са свежай гародніны і зеляніны

    Выход: 300

    Цена: 5 р. 90 к. (59 000)

  • Закуска Сялянская

    (малосольные огурчики с чесноком и зеленью)

    Выход: 260

    Цена: 4 р. 80 к. (48 000)

  • Салата са свежай капусты з лімонам

    Выход: 200

    Цена: 3 р. 10 к. (31 000)

  • Зялёная талерка

    (огурцы,помидоры, листья салата и зелень)

    Выход: 520

    Цена: 9 р. 30 к. (93 000)

  • Палтус вэнджаны

    Выход: 75/15/3

    Цена: 8 р. 70 к. (87 000)

  • Рыс прыпушчаны з гароднінай

    (Рис, перец болгарский, кабачки, баклажаны, репчатый лук, кукуруза)

    Выход: 250

    Цена: 4 р. 30 к. (43 000)

  • Рыба пад марынадам

    (Судак, запеченный под овощным маринадом)

    Выход: 125/150/15

    Цена: 16 р. 50 к. (165 000)

  • Бульба печаная

    (Картофель запеченый)

    Выход: 200

    Цена: 1 р. 50 к. (15 000)

  • Сёмга слабасалёная

    Выход: 75/15/3

    Цена: 9 р. 70 к. (97 000)

  • Калдун бульбяны з баравікамі

    (Картофельный колдун с белыми грибами, сметаной)

    Выход: 260/60/13

    Цена: 9 р. 30 к. (93 000)

  • Салата з буракоў з чарнаслівам

    Выход: 200

    Цена: 23 000

  • Кабачкі на грылі

    Выход: 200

    Цена: 5 р. 90 к. (59 000)

  • Селядзец бачкавы з бульбай і льняным алеем

    Выход: 100/100/85

    Цена: 5 р. 90 к. (59 000)

  • Бабка з грыбамі

    (Картофельная бабка с грибочками)

    Выход: 400/100

    Цена: 14 р. 90 к. (149 000)

  • Фасоля спаржавая з кунжутам і грыбамі

    (Фасоль спаржевая жареная с грибами и кунжутом)

    Выход: 200

    Цена: 6 р. 00 к. (60 000)

  • Гароднiна на грылi

    (Перец, помидоры, баклажаны, грибы шампиньоны)

    Выход: 245

    Цена: 8р. 20 к. (82 000)

  • цыбуля марынаваная

    Выход: 125

    Цена: 1р. 20 к. (12 000)

  • “Кошык садавіны”

    Лімон               100г        1р. 50 к. (15 000)

    Апельсін          100г        0 р. 90 к. (9 000)

    Ківі                  100г           0 р. 10 к. (10 000)

    Яблыкі            100г           0 р. 50 к. (5 000)

    Вінаград          100г        1 р. 70 к. (17 000)
     
    Мандарын        100г        1 р. 30 к. (13 000)

    Груша              100г           1 р. 10 к. (11 000)

    Выход:

    Цена: 8 р. 00 к. (80 000)